Den kan virkelig købes på nettet og i boghandlen. Både som lydbog og som fysisk bog. Det er nærmest helt uforståeligt.  At tænke på de mange timer, der er brugt på at skrive og redigere . Dialogerne frem og tilbage med forlaget Forfatterskabet og betalæserne (dem der læser der ufærdige manuskript og giver feedback). Venten på at udgivelsesdatoen skulle oprinde. Arbejde med hjemmeside og Instagram. Og hvad så?

På en måde er der en boblende fornemmelse af glæde i maven, og samtidigt er det lidt underligt tomt. For hvad skal der nu ske? Jeg ved godt, at der nu ligger en hel del hårdt arbejde foran mig. Der skal markedsføres for at få nogle bøger ud over disken. Jeg skal i kontakt med boghandlere, læseklubber og biblioteker i håb om at kunne komme forbi og tale med nogle af mine læsere eller kommende læsere. Så der er altså ikke tid endnu til at hvile på laurbærrene.

Samtidigt sidder jeg med nogle kapitler, som blevet skåret fra i redigeringsprocessen. Hvad skal jeg med dem? Skal de smides i papirkurven og forsvinde for evigt? Kan de bruges som opstart på en ny og helt selvstændig bog? Måske har du lyst at læse dem,  bare af ren nysgerrighed for, hvad Et Lykkeligt Uheld også kunne have været kommet omkring?