I arbejdet med at redigere ”Et lykkeligt uheld” blev der skåret et par kapitler af, hvor bogen måske kom lidt på afvejen eller bare var ved at blive lige lang nok, men måske har du lyst til at læse dem alligevel? Hvis ja, så kommenter gerne på dette indlæg!

Og hvad sker der ellers i forfatterens liv? Tja, jeg er booket ind til et arrangement hos Bog & Ide i Grenaa sidst på måneden, hvor jeg for første gang skal lave et lille oplæg og derefter være i dialog med de besøgene. Så vidt jeg er orienteret pt. kommer der i alt fem forfattere og holder korte oplæg med efterfølgende debat. Jeg skal nok linke til arrangementet, når jeg får mere info – jeg er i hvert fald spændt!

Ellers går tiden med skriblerier på den næste historie og der dukker stadig nye ideer op til historier. Og efterårsvejret holder jo nemt en inden for ved tastaturet, så det går helt klart fremad. Der bliver nok brug for betalæsere på et tidspunkt, og der er du naturligvis velkommen til at melde dig 😊