Puf, der forsvandt en masse måneder uden aktivitet her. Men der er godt nok sket en masse. Noget har været godt og noget har været knap så godt.

Knap så godt …

At miste min mor. Dét havde jeg aldrig prøvet før. En underlig oplevelse. Hun døde på den måde, som hun ville have foretrukket. Bare sådan bum og så var det overstået. Men det blev bare lidt pludseligt. Uforberedt. Men på den anden side, hvordan i al verden skulle man kunne forberede sig på at miste det menneske, som har været der i hele ens liv? Hvordan skulle man på nogen måde kunne forestille sig, hvordan det vil være at leve videre, uden at hun er der mere?

Jeg tager jævnligt mig selv i at tænke, at dét her skal lige fortælle hende om. Eller da min søster, hendes familie, venner og jeg fældede træer ved min søsters sommerhus. Dér manglede hun også lige til at gå og rive lidt grene sammen, brokke sig over, at hun ikke kunne hjælpe mere, og så ville hun lave frokosten og rydde op bagefter, så vi kunne komme videre med det hårde arbejde udenfor. Eller når jeg ser en film, læser noget interessant, smager ny mad, så tænker jeg på hende, at det her, dét skulle hun også have oplevet. Eller når der dukker et spørgsmål op, som jeg før i tiden ville have stillet hende.

Jeg har det okay med, at hun ikke er her mere. Jeg savner hende ikke (men jeg savner sjældent noget som helst). Det er kun de der enkelte øjeblikke, hvor jeg godt liiige kunne have brugt hende. Men det er jo også okay.

Det har så været meget bedre, at jeg har solgt en novelle! Til et ugeblad. Jubiiii. Det har været en rigtig sjov proces at skrive noget forholdsvis kort – bladet har et maks antal ord, som jeg må levere. De har også haft kommentarer og spørgsmål til indholdet – på en anden måde end redaktøren på min roman. Både megairriterende og rigtig spændende.

Men jeg er kommet i mål. De har antaget den, og den bliver bragt i udgaven i uge 22. Det bliver da bare SÅ sjovt! Så nu er jeg i fuld gang med at pitche den næste ide, og mit hoved bobler over med ideer til helt nye historier, som jeg simpelthen skal i gang med at skrive. Måske skal flere af dem med ugeblade, måske skal nogle af dem samles og udgives som en samling. Hvem ved?

Nå, du vil vide i hvilket ugeblad? Tja, det blev Familie Journalen, som bed på. Så husk det: Uge 22 – der skal du ud at investere i Familie Journalen. God fornøjelse.